PMI Forum 2012 - Postkonferencijski dan

Radionica: "EU Project Manager’s Toolbox"

Predavač: Vesna Vrga Perović
Termin: 9. studenoga 2012. Od 9:00 do 17:00

Čini li vam se da vam samo jedan dan učenja o EU projektima nije dovoljan? U tom slučaju sa zadovoljstvom Vam najavljujemo dodatnu poslasticu PMI Foruma 2012. – postkonferencijsku radionicu EU Project Manager’s Toolbox. I upravo tada nadamo se da će se srušiti mit da je za uspješno upravljanje EU projektima dovoljno biti iskusan voditelj projekata.

Voditeljica radionice, Vesna Vrga Perović, iskusna konzultantica na polju upravljanja projektima, polaznike će poučiti kako pomiriti često vrlo različite ciljeve EU, nacionalne strategije i svih ostalih sudionika i, još važnije, kako postići da EU ocijeni projekt uspješnim, čime izbjegavamo niz problema: od primjedbi do vraćanja dijela ili čak ukupnog novca. 
U ovom kontekstu ne smijemo zaboraviti ni na vlastiti angažman u projektu, kako pregovarati prilikom ugovaranja posla, koje vještine moramo imati za EU projekte te kako ih steći. 
Vesna Vrga Petrović svoje je iskustvo stekla radeći za CARNet od 1997. do 2005. godine. Tijekom tog je razdoblja CARNet restrukturiran u projektnu organizaciju. Kao projektni menadžer bila je usmjerena na uvođenje novih usluga i na projekte organizacijskog razvitka. Od 2002. godine predaje na Visokoj školi za turistički menadžment, a tijekom 2006. godine je vodila uspostavu L3A - Life Long Learning Akademije pri kojoj i danas djeluje kao predavač i konzultant.

U radionici, kao predavač, sudjeluje i Predrag Pale. Poučavanjem se počeo baviti kao nastavnik Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a danas je često pozvani predavač na konferencijama, radijskim i TV emisijama zbog jednostavnosti izražavanja i sposobnosti da i najsloženije teme jednostavno objasni. Osnovao je državnu agenciju CARNet, nevladine organizacije i nekoliko tvrtki. Kroz ove je aktivnosti stjecao znanja iz područja upravljanja projektima, timovima, promjenama i znanjem te organizacije državne i lokalne uprave. 

Radionica se održava 9. studenog 2012. godine, a prijaviti se mogu svi sudionici konferencije uz kotizaciju u iznosu od 500 kuna + PDV. Prijave na postkonferencijsku radionicu, ali i samu konferenciju moguće je napraviti preko web stranica tvrtke Globtour Event.