Objedinjeni poziv

EU fondovi i projekti: Tko dobiva novce, a tko ovce?

Udruga za projektni menadžment organizira 8. studenog 2012. u hotelu Four Points by Sheraton Panorama Zagreb, Trg Krešimira Ćosića 9, svoju godišnju konferenciju, PMI forum. U očekivanju punopravnog članstva Hrvatske u Europskoj uniji ovogodišnja konferencija je posvećena izazovima projekata financiranih iz EU fondova.

U slučaju da se još niste odlučili za sudjelovanje, izdvojili bismo nekoliko korisnih informacija vezanih uz ovogodišnju konferenciju:

  • Na konferenciji će biti dodijeljena Nagrada za projekt godine.
  • Bit ćete u prilici čuti predavanja priznatih gostiju - Brune Buljubašića, trener konzultant Poslovna učionica d.o.o. i Petera Taylora, The Lazy Project Manager.
  • Održat će se okrugli stol o dobrim i lošim iskustvima s dosadašnjih EU projekata u Hrvatskoj.
  • Konferencija je i odlična prilika za susret s kolegama, stvaranje novih kontakata, razgovore o mogućim zajedničkim projektima te razmjenu iskustava.

Sudjelovanjem na konferenciji te pred- i postkonferencijskim danima možete ostvariti ukupno 20 PDU bodova potrebnih za obnovu PMP statusa.

Kotizacija za konferenciju iznosi 1.000,00 kn + PDV, dok za pred- i postkonferencijske dane i radionice iznosi 500,00 kn + PDV po danu. Sudjelovanje na pred- i postkonferencijskim danima rezervirano je isključivo za polaznike konferencije. Popuste na kotizaciju moguće je ostvariti na 10 i više polaznika iz iste tvrtke (10% na iznos bez PDV-a) ili na članstvo u PMI udruzi (5% na iznos bez PDV-a).

Prijave za konferenciju je moguće napraviti preko stranice tvrtke Globtour Event dok sva eventualna pitanja možete uputiti na e-mail adresu PMI2012@event.hr

Program konferencije Forum 2012

Sponzori 2012

algebra         hp     iil

kingict    microsoft

verso                 pmmentor

 coca cognita ericsson

istraturist koncar oikon 

poslovnainteligencija   rivieraadria

spin       tdr


tis