Forum 2011

forum2011

PMI Forum 2011

Snimke svih predavanja možete pogledati na službenom YouTube kanalu udruge.

Ovdje možete skinuti predavanja pretkonferencijskog dana

5. konferencija voditelja projekata „PMI forum 2011“: Upravljanje projektima – primjeri iz prakse

5.konferencija

PMI forum 2011 ima dva glavna predavača:

Čast nam je predstaviti pozvanog predavača Krešimira Roginu, poznatog hrvatskog arhitektu međunarodnog djelovanja, nositelja mnogih prestižnih internacionalnih nagrada (posebice japanskih) za svoje projekte i djela. Zajedno s bliskim suradnikom i kolegom Vinkom Penezićem, 2007. je svrstan među nekolicinu svjetskih ureda koji arhitekturu sustavno prevode iz Mehaničke u Digitalnu eru.

Ove godine dovodimo i poznato ime u PM svijetu: Petera de Jagera, vrhunskog govornika, pisca i konzultanta u domeni upravljanja promjenama.  Peter de Jager će za polaznike PMI foruma 2011 održati predavanje s temom „Upravljanje krivim stavovima“ (eng. „Managing Bad Attitudes“).  Što napraviti s onima koji se ni sa čim ne slažu, svakome nalaze zamjerku, ne vole raditi, prigovaraju, sve bi drugačije od ostalih, stalno se brane ili traže svoja prava i sl.?  Peter de Jager će nas u svom britkom i na trenutke neočekivanom predavanju pokušati uvjeriti da se stavovima može i mora upravljati.

Poslušajte i predavanja iskusnih, dugogodišnjih certificiranih voditelja projekata koji će Vam prenijeti dio svojeg ogromnog iskustva na raznim područjima upravljanja projektima:

KOLIKI VAM JE FAKTOR UTJECAJA KAO VODITELJA PROJEKTA?

Marija Bajica, PMP

10 PROBLEMA U INAČE SAVRŠENOM PROJEKTU

Ratko Mutavdžić, PMP

KAKO INSTALIRATI ITIL?

Nenad Marjanović, PMP, IT Project+, MSF Practitioner,PRINCE2 Practitioner,MSP for Progr. Mgmnt.

UTJECAJ KVOCIJENTA EMOCIONALNE INTELIGNECIJE (EQ) NA USPJEŠNOST VOĐENJA PROJEKTA

Ivan Matejašić, PMP

PROBLEMI U RADU S VIRTUALNIM TIMOVIMA

Nenad Trajkovski, PMP, MCTS-Microsoft Project 2010, RMP , MCP

IZAZOVI U IMPLEMENTACIJAMA ERP SUSTAVA, ILI ZAŠTO SU PRETPOSTAVKE IZ PAKLA IZAŠLE!

Nenad Bestvina, PMP

Moderator PMI foruma 2011 biti će gospođa Vanja Vučković, te će na zanimljiv način potaknuti diskusiju s pozvanim govornicima.

Podsjećamo na pretkonferencijski dan, u utorak 08.11.2011.  od 09:00 do 17:00 održati će se radionica:  MS PROJECT 2010 – kako ga jednostavno koristiti! Savjeti i trikovi!“ Predavač: Nenad Trajkovski, PMP, MCTS-Microsoft Project 2010, RMP , MCP

Ovim putem najavljujemo postkonferencijski dan, u organizaciji Life Long Learning Akademije, u četvrtak, 10.11.2011. Peter de Jager održat će  seminar „Change Management“.

Peter de Jager je govornik, pisac i konzultant za pitanja upravljanja promjenama u svim oblicima i u svim vrstama organizacija. Objavio je na stotine članaka različite tematike, od rješavanja problema, kreativnosti i promjene do učinka moderne tehnologije na pitanja kao što su privatnost, sigurnost i posao. Njegove članke objavljivali su Washington Post, Wall Street Journal, Futurist i Scientific American.

Konferencija je namijenjena voditeljima projekata, sponzorima projekata, članovima projektnih timova, voditeljima projektnih ureda, menadžerima organizacija koje naručuju ili provode projekte, te svima koji žele naučiti više o vještinama vođenja projekta.

Kotizacija za sudjelovanje na konferenciji PMI forum 2011:   1.000,00kn + PDV

popust 5% za prijave do 25.10.2011.

popust 5% za članove PMI  (popusti se ne zbrajaju)

popust 10% za više od 5 polaznika iz iste tvrtke (popusti se ne zbrajaju)

Kotizacija za pretkonferencijski dan: 500,00 kuna + PDV
(POPUNJENO) Ako bude dovoljno zainteresiranih održati će se još jedan pretkonferencijski dan. Prijave se zaprimaju za sljedeći termin koji će biti objavljan naknadno.

Popusti: isti kao i za konferenciju

Broj mjesta: ograničen na max 40. Princip -  tko prvi njegova djevojka

Ograničenja: Na pretkonferencijskom danu mogu sudjelovati samo polaznici konferencije

Kotizacija za postkonferencijske dane i registracija na www.l3a.com.hr

 Pretkonferencijski i konferencijski dan nose PDU bodove.

Veselimo se ovogodišnjem PMI forumu 2011 i upravljanju projektima s primjerima iz prakse!

Organizacijski odbor