Kako postati član hrvatskog ogranka PMI-a?

Najbrži način da se učlanite je putem online obrasca za učlanjenje. Alternativni (i sporiji) način je ispisom PDF obrasca za učlanjenje, vlastoručnim popunjavanjem i faksiranjem istoga u sjedište udruge u SAD-u. Za oba načina učlanjenja upute se nalaze ovdje.

PMI poznaje tri vrste članstva :

  • Individualno članstvo – standardna vrsta članstva za većinu članova. 
  • Studentsko članstvo – za studente (potrebna je potvrda fakulteta)
  • Umirovljeničko članstvo – za projekt menadžere koji su više od 5 godina bili projekt menadžeri i više nisu radno aktivni.

Sve informacije o učlanjenju možete naći ovdje.

Važno!
Prilikom popunjavanja obrasca za učlanjenje potrebno je osim osnovnog članstva odabrati i članstvo u hrvatskom ogranku. Ako se učlanjujete preko online obrasca, članstvo u hrvatskom ogranku možete odabrati 
ovdje.

Članarinu je moguće platiti kreditnom karticom (American Express, MasterCard, Diners, VISA) , bankovnim čekovima i transferom novca. Ističemo da je najbrži i najlakši način plaćanja putem kreditne kartice, jer kod drugih načina plaćanja  cijeli postupak traje vremenski duže i potrebno je plaćati dodatne bankarske i sl. provizije.

Nakon što centrala PMI-a u SAD-u obradi zahtjev za članstvo, primit ćete putem pošte PMI Welcome Kit.
Online registar PMI članova s položenim certifikatom nalazi se ovdje.

Nadamo se da ćete i Vi postati član PMI-a i hrvatskog ogranka. Ako želite saznati više o hrvatskom ogranku najbolji način da nas upoznate je prisustvovanje mjesečnom okupljanju ogranka u ulozi gosta. Dnevni red, lokacija i vrijeme okupljanja najavljuju se pravovremeno na web stranicama hrvatskog ogranka (www.pmi-croatia.hr).

Tips&Tricks

  • Studenti koji žele postati članovi PMI-a moraju priložiti potvrdu fakulteta. Ona može biti i na hrvatskom. Na potvrdi fakulteta u polje „svrha potvrde“ predlažemo da upišete: „PMI Student Membership“.

    Kao dodatnu potvrdu možete priložiti kopiranu studentsku iskaznicu (iksicu).

Sve ostale informacije o učlanjenju možete pronaći na globalnim PMI stranicama: http://www.pmi.org/

Članstvo - uvod

Zanima Vas čime se bavimo u PMI-u?
Želite se uključiti u rad udruge?
Želite se uključiti u rad nekog od Odbora?

Sve informacije o članstvu u PMI-u i hrvatskom ogranku možete pronaći na jednom mjestu - izbornik na lijevoj strani ekrana sadrži linkove na članke.